La Bruixa Ma-Maduixa

Racó musical i educatiu de na Cristina Llabrés

La bruixa Ma-Maduixa

Vols saber qui som La bruixa Ma-Maduixa?

Cristina Llabrés és mestra i pedagoga musical, a part de cantant, compositora i creadora del conte que dona nom al seu personatge. Forma part del conjunt a cappella O’Veus, amb qui ha enregistrat un CD. També és professora d’educació musical primerenca formada per l’IGEME i directora de corals infantils i adultes. Actualment treballa com a mestra de música al CEIP Es Pont de Palma. En aquest espectacle, posa veu i cos a la bruixa Ma-Maduixa
Evaristo Pons és trompetista, mestre i professor de música, professió que li ha fet arribar a tocar molts instruments. A aquest espectacle toca bàsicament la percussió (darbouka, caixò flamenc, panderos, petita percussió…) encara que també acompanya algunes cançons amb la guitarra.
Esther Díaz, filòloga i violinista però pedagoga de professió, és professora Suzuki de violí i professora d’educació musical primerenca, formada per l’Institut d’Educació Musical Gordon Espanya. Actualment és professora de català, castellà i música a secundària. A “La Bruixa Ma-Maduixa”, a més de cantar i fer teatre, toca també el violí.