La Bruixa Ma-Maduixa

Racó musical i educatiu de na Cristina Llabrés

Els espectacles

LA BRUIXA MA-MADUIXA

«La Bruixa Ma-Maduixa” és un espectacle musical original basat en un conte on la protagonista és una bruixa tartamuda que no té molts amics. A poc a poc, la bruixa demostra que pot superar les seves pors, i a més, ho fa ajudant als que estan al seu voltant. Els valors de l’amistat, la humiltat, l’empatia i la sinceritat estan presents en tota la història mentre que les diferents cançons es van succeint, desenvolupant també la intel·ligència emocional dels infants.

 

LES GIRAFES NO PODEN BALLAR! 

C@ntacontes basat en el conte original de G. Andreae al qual na Groga, una girafa molt especial, no pot ballar. Ella vol participar al gran dia de Balls a la Selva on tots els animals ballen diferents tipus de balls, però creu que no podrà. A través de les diferents cançons ajudarem a na Groga i  a totes les nines i nins a descobrir i ballar aquest conte tan musical. 

 

UN SANT JORDI DIFERENT!

Espectacle musical que treballa la llegenda de Sant Jordi d’una forma original i divertida. La princesa es convertirà en una experta cuinera, el príncep no serà l’heroi del conte i al drac li acabaran agradant les verdures!

Mitjançant diferents cançons originals els infants veuran com les princeses poden també ser les que prenen les decisions de la seva vida. A més, descobriran el plaer per la lectura i els contes a la vegada que ballen danses medievals i escolten i canten moltes cançons!

Un contingut 100% educatiu!!

Partint d’una música pròpia i original, les cançons dels nostres contes cerquen motivar l’oïda dels nostres espectadors més exigents. Prenem com a base la MLT d’Edwin Gordon, fet que ens fa crear músiques en diferents modes, mètriques i estils per tal d’enriquir musicalment allò que els nostres infants escolten.

A més, es treballen continguts de macro i micropulsació, de ritme, d’audició i d’entonació a partir de les diferents propostes musicals que es llancen al públic (cantar, escoltar, repetir, imitar, botar, ballar i, en definitiva… jug@r amb la música!)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

A part de tot allò musical no hem d’oblidar que es treballa també l’esperit cooperatiu, la intel·ligència intrapersonal, l’empatia

A qui va dirigit?

Els espectacles de La bruixa Ma-Maduixa són breus contes o històries musicals pensats per a sensibilitzar musicalment el públic infantil, acostant-los a una educació en valors, sempre partint d’una música de qualitat.

Va dirigit a infants de 0 a 9 anys.